Tvrtka S.K.I.M.T. je prije svega obiteljsko poduzeće. Svoj poslovni put započeli smo u maloj garaži sa proizvodnjom betonske galanterije i izvođenjem jednostavnijih građevinskih radova, a danas brojimo 40-tak stalno zaposlenih kvalificiranih djelatnika građevinske struke sa vlastitim voznim parkom, opremom i strojevima za izvođenje većine građevinskih radova. Poslujemo u Križevcima sa proizvodnjom i skladištem na cca 15.000 m2 vlastitog prostora.

Bavimo se izvođenjem svih građevinskih radova i sa našim dugogodišnjim kooperantima sposobni smo izvesti većinu građevinskih projekata, od projektiranja do izvođenja građevinskih, obrtničkih, elektro i strojarskih radova, te vrlo brzo se prilagoditi potrebama investitora.

U posljednjih nekoliko godina specijalizirali smo se za izvođenje zemljanih i armirano-betonskih radova, sa vlastitim strojevima za zemljane radove, kamionima, oplatom i toranjskim dizalicama.

Prepoznati smo  kao pouzdan partner u izgradnji privatnih investicija i javnih projekata, što od domaćih što od stranih investitora.

Kao obitelj nastojimo održati dugoročni zdrav odnos prema našim zaposlenicima i lokalnoj zajednici i želja nam je postati Vaš pouzdan partner na kojeg možete računati sa svojim projektima u Hrvatskoj.